Helyszín/helyszínek

 2010.06.07. 09:54

A helyszín megválasztása nagyban függ a leány/legény búcsú hosszától. Attól, hogy csak egy estés a móka vagy akár egy egész hétvégét erre szántok.

Kezdjük a rövidebbel:

 

Az egy estés mókázáshoz javasoljuk, hogy mindenképpen legyen külsős és belsős helyszín is.

 

Érdemes a leendő ara vagy vőlegény gátlásait oldandó otthon vagy vendéglátó ipari egységben kezdeni, ahol át lehet adni a vicces ajándékokat, rá lehet adni az eseményre külön gyártott pólót, lányoknak trikót vagy rosszabb esetben otthonkát, de menő mostanában az angyalszárny és a nyuszi fül is a hölgyek esetében.  Fiuknál eddig még csak szegecses bőrszerkót láttam vagy vicces feliratú pólókat.

Itt mindenképpen fogyasztatni kell az ünnepelttel valami töményet, hogy a gátlásait oldjuk.

Ezek után érdemes felkerekedni a városban és jó idő esetén külsős feladatokat szervezni majd egy előre kiválasztott szórakozóhelyen zárni a bulit.

Régi nagy társaságok esetén szokásos a régi bulik/kocsmák ismételt felkeresése is ahol persze ugyanazt az italt kell inni amit még fiatalságuk idején ott szokás volt fogyasztani. Ez nem más mint egy kocsma túra de a kocsmák között lehet külsős játékokat játszani.

 

És a több napos rendezvények, amelyeken készült hang és képanyagokat több évre érdemes titkosítani J

 

Itt érdemes valahova elutazni, ami elég messze van ahhoz, hogy ne fusson össze a lány és legény csapat.

Olyan helyszínt kell választani szállásnak, amit minden barát/barátnő ki tud fizetni, ebből ne legyen kellemetlenség.

Szállásra megérkezés után ismerkedés gyanánt el lehet kezdeni főzni, beszélgetni, inni J. Az első este teljen csak simán bulizással, itt jól összeverődik majd a társaság és a következő nap már teljes lesz az egység minden fronton.

Amennyiben a helyszín fürdő vagy vízpart mellett van akkor másnap a reggeli ébredések után, menjetek, fürödjetek, nézzétek a pasikat, csajokat és játszatok, mint a gyerekek. Az estére készülve elő kell készíteni a terepet a játékoknak feladatoknak. Este lehet a szálláson szintén átadni a kötelező viseletet, ide lehet rendelni a táncos lányt/lányokat valamint innen indul a buli.

Amennyiben kicsit aktívabbak szeretnétek lenni, napközben menjetek el paintballozni, falat mászni, ejtőernyőzni, biciklizni.

Ezek után a szokásos menet mehet, külsős helyszíni feladatok, majd buli kifulladásig.

A játékokról és vicces feladatokról később írok.

Itt van egy két link ahol, ha nem is szeretik de megtűrik az ilyen csoportokat.

http://www.prcr.hu/

http://www.etterem.hu/9332

http://www.mokussorkert.hu/main.php?l=1

http://www.siofok.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lanybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr532062232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása