Legénybúcsú

 2011.08.09. 13:50

 És a férfiak…….

 

Persze a legénybúcsúk is nagyon fontos mozzanatai az életnek.

Vannak szolidak és vannak brutálisabb fajtái a legénybúcsúknak.

Én azt javaslom, hogy olyan barát szervezze a legénybúcsút aki jól ismeri  vőlegényt, mert véletlenül sem szabad olyan helyzetbe hozni a leendő férjet, hogy kellemetlenül érezze magát ezen az eseményen hiszen ez buli és szórakozás.

Tehát akiről tudjátok, hogy nem rajong a kurvákért annak ne rendeljetek, mert csak feszéjezni fogja magát. Ezeknek a típusú pasiknak inkább szervezzetek szingli életet idéző kocsmalátogatási túrákat. Roppant jól sülhet el egy jól megszervezett kocsma túra ahol egy-egy kocsma közé játékos feladatokat is beiktattok. Szép emlékeket idézhet fel ha minden a fiatalságotokat meghatározó kocsmában ugyan azt az italt isszátok amit annak idején is ittatok.

De vannak a fenevadabb bulik. J

Ezeket a bulikat nem kell megörökíteni!!!

Itt lehet repülőgépet bérelni, ejtőernyőzést szervezni, autós gyorsulásra vinni, táncos lányokat hívni, hajókázást intézni és a többinek már csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt.

Azért szögezzük le, hogy a fiuknak mindig könnyebb ilyen bulit csinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr73136902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása