Ki legyen ott a bulin és ki ne!

 2010.01.19. 16:56

 

A lánybúcsún mindenki a barátaival, barátnőivel szeretne egy utolsót bulizni, mielőtt feladja lányságát legénységét. Viszont célszerű és illendő lehet meghívni olyan hölgyeket és urakat a buliba, akik nem feltétlenül kötődnek szorosan az ünnepelthez de a másik csoportban bulizik éppen a férjük/pasijuk/felségük/csajuk. Itt arra gondolok, hogy ha a leendő férjed egyik haverját meghívja a legénybúcsúra és te ennek a havernak a barátnőjével még nem vagy olyan közeli kapcsolatba, akkor is illik meghívni, hogy ne érezze magát kellemetlenül senki, ha a lagzin szóba kerül hogy milyen jó buli volt a lány/legény búcsú.
Viszont ha utálod az illetőt, akkor ne hívd meg illendőségből, sem mert csak téged zavarna a bulizásban.
Hallottam már olyat is, hogy a buli nyomdafestéket tűrő részére meghívást kaptak a szülők is de a féktelen bulizáshoz már úgysem csatlakoznak. Ezt csak azoknak ajánlom akinek a barátai nem rendelnek kurvát és dobozból kiugró táncos fiúkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lanybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr771685115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása